WYŻYWIENIE

WYŻYWIENIE WE WŁASNYM ZAKRESIE ORAZ W MIEJSCACH ZAKWATEROWANIA
W gospodarstwach agroturystycznych i hotelach istnieje możliwość zamówienia całodobowego wyżywienia. W przypadku organizowania wyżywienia we własnym zakresie do dyspozycji uczestników jest sklep spożywczy w Rzędkowicach. W Włodowicach (odległość 2km) są dobrze zaopatrzone delikatesy. W Kroczycach (odległość 5 km) są dobrze wyposażone „Delikatesy Centrum” oraz supermarket „Wafelek”. Polecamy również Pizzerię w Hucisku (odległość 1,5 km) oraz bar „Ostaniec” w Podlesicach (odległość 3km).

POSIŁKI Z KUCHNI POLOWEJ NA OBOZOWISKU
Wszyscy Uczestnicy spotkań Tradicamp mogą zamówić obiady przygotowywane w kuchni polowejna obozowisku. Zamówienia obiadów dokonuje się mailowo przy zapisach udziału w spotkaniach Tradicamp lub wyjątkowo w Punkcie Rejestracyjno-Informacyjnym, najpóźniej do godz. 22:00 dnia poprzedzającego wydanie posiłku. Jeśli planujecie zamówić posiłki na kilka dni, warto zamówić wszystkie od razu. Posiłki spożywamy razem na stołówce wzniesionej na terenie obozowiska. Uczestnicy spotkań Tradicamp będący członkami grup zorganizowanych (warsztat ministrancki, warsztat chorałowy) całodniowe wyżywienie mają zagwarantowane.

Śniadania – 10 zł dorośli / dzieci małoletnie 5 zł
Obiady – 16 zł dorośli / dzieci małoletnie 8 zł
Kolacje – 10 zł dorośli / dzieci małoletnie 5 zł

Śniadania godz. 7:30
Obiady godz. 14:00
(obiad – piątek ok. 14:00 tj. po powrocie pielgrzymów)
(obiad – sobota ok. 14:00 tj. bezpośrednio po Mszy Św. rocznicowej)
Kolacje godz. 20:00

PLANOWANY JADŁOSPIS OBIADÓW
Poniedziałek
I danie: zupa pomidorowa z ryżem
II danie: kotlet mielony, ziemniaki i buraczki na ciepło, kompot
Wtorek
I danie: zupa ogórkowa
II danie: udko z kurczaka, ziemniaki i mizeria, kompot
Środa
I danie: zupa jarzynowa
II danie: gulasz, kasza gryczana i ogórek kiszony, kompot
Czwartek
I danie: krupnik
II danie: bryzol, ziemniaki, surówka, kompot
Piątek
I danie: zupa grzybowa z makaronem
II danie: pierogi ruskie/z kapustą i grzybami, surówka, kompot
Sobota
I danie: rosół
II danie: schabowy, ziemniaki i surówka z kapusty pekińskiej, kompot

FOTOGALERIA

VIDEOGALERIA

ZAPRASZAMY

Zapisz się do Newslettera!

Dołącz do naszej listy mailingowej, aby otrzymywać najnowsze wiadomości od naszego zespołu ds. Tradicamp.

Pomyślnie wysłałeś wiadomość!